Gazilere kıyafet hediyesi!

Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Kahramanmaraş Valiliği adına, dernek üyelerine resmi tören kıyafetlerinden 50 adet hediye etti.


Gazilere kıyafet hediyesi!

Dulkadiroğlu Kaymakamlığı tarafından Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneğinde 50 gaziye törenlerde giymeleri için resmi kıyafetler hediye edildi. Gaziler kıyafetlerin dağıtılmasından memnuniyetlerini dile getirdi.

Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Başkanı Tayfun Özbek, “Muharip gaziler derneği ilk defa böyle bir hediye alıyoruz. Valiliğimizin doğrultusunda ve kaymakamımız aracılığıyla 50 tane gazimize törenlerde giymeleri için resmi kıyafetleri dağıtıldı. Bu elbiselerin dağıtılmasından dolayı çok mutluyuz'' dedi.

Başkan Özbek, ''Bugün Kaymakam beyin ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk.  Bizim huzur evi gibi bir derneğimiz var. Büyükşehir belediyesi tarafından tahsis edildi. Diğer belediyelerimiz tarafından malzemelerimiz alındı. Biz burada toplanarak birlik beraberlik içinde etkinliklerle buluşuyoruz. Sizlere teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarız'' dedi.

Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan ise şöyle konuştu; “Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan beyin talimatları üzerine muharip gaziler derneği üyelerine 50 adet kıyafet dağıtımını gerçekleştirdik. Şehit ve gazi aileleri bizim en kıymetli unsurlarımız. Onları böyle küçük bir hediye ile de olsa gönüllerini almak istedik. Valimizin selamlarını ilettik. İnşallah güzel günde sağlıklı günlerde kullanırlar. Önemli olan hediyenin küçük veya büyük olması değil, birlikte olmayı yanlarında olmayı hissettirebilmek. Bu da küçük bir örneği oldu. İnşalarla bütün gazilerimize Allah sağlık verir. Mutlu huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürürler.  Sonuçta bir bütün olarak bu tip sorunları zorlukları paylaşarak destek olarak yaşadığımız bu güzel günlerimizi atlatacağız'' dedi.