Dulkadiroğlu’nda geçici hayvan pazarına ilgi yoğun

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile birlikte ilçede oluşturulan geçici hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Başkan Okay, Pazar yerine ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.


Dulkadiroğlu’nda geçici hayvan pazarına ilgi yoğun

Dulkadiroğlu ilçesinin kurbanlık ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan geçici hayvan pazarında incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların ve satıcıların ihtiyaçlarına göre düzenledikleri hayvan pazarının çok hareketli olduğunu söyledi.
Eski barınma merkezinin bulunduğu alanda inşa edilen geçici hayvan pazarını ziyaretinde konuşan başkan Okay, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kurbanlık alışverişini yapmaları adına hayvan pazarında gerekli düzenlemeleri yaptık. Her konuda vatandaşlarımızın ve satıcılarımızın ihtiyaç duyacağı ekipmanı ve düzeni burada sağladık.  Şuanda bu alanımız geçici hayvan pazarı olarak kullandığımız bir alandır. Daimi hayvan pazarlarının yapılması için de gerekli çalışmaları yapacağız. Büyükşehir belediyemiz de bu konuda mevcut hayvan pazarını genişleterek şehrin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bizler şuan bulunduğumuz geçici hayvan pazarı ile ilgili çalışmaları yaptık ve şuanda burası aktif olarak kullanılmaktadır. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla burada alışverişlerini yapıyorlar. Satıcı kardeşlerimize de bol kazanç diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşirelerimin kurban bayramını bir kez daha kutluyorum.”
Başkan Okay’ın ardından konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise şunları kaydetti: “Dulkadiroğlu Belediyemizin düzenlediği kurban satış noktasında incelemelerde bulunduk. Bu alan geçici bir bölgedir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik güzel bir hizmet yapılmıştır. Kurban satıcıları vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çok güzel kurbanlıklar getirmişler. Şuanda baktığımızda alan tarafında satan tarafında memnun olduğunu görüyoruz. Ben vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diliyorum. Kurban bayramlarının mübarek olmasını ayrıca diliyorum.”