TYB’nin yeni başkanı Fazlı Bayram oldu

Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şubesinin Yeni Başkanı Fazlı Bayram Oldu


TYB’nin yeni başkanı Fazlı Bayram oldu

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kahramanmaraş Şubesinde 4 Eylül 2018 tarihinde yapılan genel kurul neticesinde şube başkanlığına Fazlı Bayram seçildi.

Ali Yurtgezen, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Hasan Ejderha ve Öğr. Gör. İsmail Göktürk gibi çok değerli isimlerin ardından şube başkanlığı vazifesine seçilmenin kendisi için büyük bir şeref vesilesi ve büyük bir mesuliyet vecibesi olduğunu dile getiren Fazlı Bayram, “Kahramanmaraş gibi adı şiirle, edebiyatla, sanatla anılan bir şehirde Türkiye Yazarlar Birliği gibi Türkiye’nin son 40 yıllık kültür hayatına damga vurmuş bir kurumun şube yöneticisi olmanın ağır yükü ile beraber heyecanını da hisetmekteyim.” dedi.

Şube başkanlığı vazifesini bir bayrak yarışı telakkisiyle îfâ edeceğini belirten Bayram, “Başta Ali Yurtgezen, Muzaffer Gözükara, Savaş Kıyak ve Ahmet Doğan İlbey Hocalarımız olmak üzere TYB Kahramanmaraş Şubesine kuruluşundan bu yana tüm emeği geçenlere özellikle de bendenizi bu vazifeye layık gören şube üyelerimiz ve bayrağı teslim aldığım Öğr. Gör İsmail Göktürk Hocamıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmasında TYB’nin 40. yılını da kutlayan Fazlı Bayram, bu münasebetle bir takım etkinlikler tertip edeceklerini de aktardı.

TYB Kahramanmaraş Şube Yönetim Kurulu ise Enver Çapar, Mehmet Akif Şen, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Günalan ve Öğr. Gör. Mehmet Yaşar’dan oluştu.