“Türkiye’nin her yerinde AK Parti çok iddialı”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.


“Türkiye’nin her yerinde AK Parti çok iddialı”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, "Önümüzde yerel seçimler var. İnşallah Türkiye'nin her yerinde AK Parti çok iddialı. Her yerinde inşallah geceli gündüzlü çalışmayla teşkilatımız heyecanını sahaya yansıtacak. İnşallah sadece kahraman kentimiz Maraş'tan değil Türkiye'nin dört bir tarafından AK Parti hareketinin gümbür gümbür sevinç seslerini hep birlikte izleyeceğiz. Tabii burada iş bize düşüyor. Teşkilattaki arkadaşlarımıza düşüyor" dedi.

 AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörü, Milletvekilleri, İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Teşkilat Mensuplarının Katılımları ile İl Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunuldu.

 KAHRAMAMARAŞ’I DAHA GÜZEL BİR HALE GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ!

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş’ı daha güzel bir hale getirmek için gayret gösterdiklerini belirtti.

Başkan Debgici; “Önümüzdeki dönemde 6. olağan kongreden sonra göreve gelen Gelen Genel Merkez Teşkilat yapılanmamız ile birlikte Türkiye’mizin, Kahramanmaraş’ın her toprağını karış karış gezerek ilimizi nasıl daha güzel bir hale getiririz diye çaba halinde olacağız.” ifadelerinde bulundu.

OMUZ OMUZA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ!

Daha sonra bir selamlama konuşması yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu; “Biz AK Parti ailesi olarak Kahramanmaraş’ta Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bize göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda hep beraberce omuz omuza çalışmaktayız.”

KAHRAMANMARAŞ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR!

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habbe Öçal Konuşmasında şunları dile getirdi; “Bizler Kahramanmaraşlı olarak, siyasete gönül vermiş kişiler olarak, Kahramanmaraş’ımızın siyasette yaptığı başarıyı büyük bir başarı olarak görüyoruz. Tabi bu artarak devam edecektir. Kahramanmaraş’ın Şöyle bir durumu var “Vatan Ve Millet Konusunda pazarlıksızdır.” Yani Vatana ve Millete Bağlılık konusunda pazarlık yapmazlar. Biz şuna inanıyoruz Kahramanmaraş her şeyin en iyisini hakkediyor. “

ÜLKEMİZİ HAKETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ!

Daha Sonra Kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal Konuşmasında Şu ifadelere yer verdi; “Kahramanmaraş’ımız Türkiye’de önde gelen Büyükşehirlerimizden birisidir. Biz 16 yıldır AK Parti İktidarına güçlü bir destek veren bir şehrimizdir. Yakında bir yerel seçimlerimiz olacak. Yine Kahramanmaraş olarak bu seçimleri en iyi şekilde atlatacağız. Ülkemizi en iyi şekilde hakkettiği yere getireceğiz.”

DAVAMIZ TÜRKİYE DAVASI!

Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’dan sonra kürsüye gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç; “Davamız insanlık davası, davamız Türkiye davası, Davamız Kahramanmaraş Davası, ne mutlu bu davanın neferleri olanlara...

UMUT AK PARTİ’DE!

Daha sonra kürsüye gelen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “şu ilgi alaka, şu medya bizlere bir şeyi gösteriyor; “Türkiye’ce halkın ümidi AK Parti…” Demek ki Umut AK Parti’de… bütün heyecanımız, amacımız, sizlerin çabası bu ülkenin ayağa kalkmasıdır. Allah yardımcımız olsun.”

GENEL BAŞKANIMIZIN KALBİNDEN BU DUYGU HİÇ EKSİLMEDİ!

Vekil Güvenç’ten sonra bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Omuz vermekten onur duydukları davanın neferleri oldukları için mutlu olduklarını vurguladı.

Milletvekili Özdemir, “Bu dava için çalışmak çok zor bir iş. Bunu teşkilatımızda olan arkadaşlar çok iyi bilirler. Ama bunun bir de heyecanı var. Kardeşlerimizin kalbinden bu duygunun hiç eksilmemesini temenni ediyorum çünkü Genel Başkanımızın Kalbinden bu duygu hiç eksilmedi. Her zaman büyüdü. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ ÇOK İDDİALI OLACAK!

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye’nin her yerinde AK Parti’nin çok iddialı olacağını" vurguladı.

Çok büyük bir liderin önderliğinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "İnsanlık adına vicdan olmuş, Birleşmiş Milletler kürsüsünden mevcut düzenin adaletsizliğine, haksızlığına karşı sesini yükseltmiş bir liderin arkasında 'evet' vardı böyle bir teşkilat denilecek, hayırla yad edileceğiz."

Genel Başkan Yardımcısı Kandemir; "Önümüzde yerel seçimler var. Türkiye'nin her yerinde AK Parti çok iddialı. Her yerinde geceli gündüzlü çalışmayla teşkilatımız heyecanını sahaya yansıtacak. sadece kahraman kentimiz Maraş'tan değil Türkiye'nin dört bir tarafından AK Parti hareketinin gümbür gümbür sevinç seslerini hep birlikte izleyeceğiz. Tabii burada iş bize düşüyor. Teşkilattaki arkadaşlarımıza düşüyor" dedi.

“AK PARTİ HAREKETİNİN GÜMBÜR GÜMBÜR SEVİNÇ SESLERİNİ HEP BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ”

Çok büyük bir liderin arkasında saf tuttuklarını vurgulayan Erkan Kandemir, "İnsanlık adına vicdan olmuş, Birleşmiş Milletler kürsüsünden mevcut düzenin adaletsizliğine, haksızlığına karşı sesini yükseltmiş bir liderin arkasında 'evet' vardı böyle bir teşkilat denilecek, hayırla yad edileceğiz." diye konuştu.

Kandemir, makam ve mevkiye talip olmadıklarını, aynı ideali paylaşan bir teşkilat olarak yola devam ettiklerini vurguladı.

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Erkan Kandemir, şunları kaydetti: "Önümüzde yerel seçimler var. İnşallah Türkiye'nin her yerinde AK Parti çok iddialı. Her yerinde inşallah geceli gündüzlü çalışmayla teşkilatımız heyecanını sahaya yansıtacak. İnşallah sadece kahraman kentimiz Maraş'tan değil Türkiye'nin dört bir tarafından AK Parti hareketinin gümbür gümbür sevinç seslerini hep birlikte izleyeceğiz. Tabii burada iş bize düşüyor. Teşkilattaki arkadaşlarımıza düşüyor."

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN