GM 9 Pro, Güncellemede de Hız Kesmiyor!

Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli telefon markası General Mobile; Android™ 9 Pie Beta güncellemesini geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı yeni yıldızı GM 9 Pro kullanıcılarına sunmaya başladı. GM 9 Pro kullanıcılarının deneyimleyeceği, Android™ 9 Pie ile General Mobile, en güncel Android deneyimini yaşatacak.


GM 9 Pro, Güncellemede de Hız Kesmiyor!

Google ile olan işbirliği kapsamında birçok yeniliğe imza atan General Mobile, güncellemeler konusunda da iddiasını sürdürüyor. General Mobile, Google’ın yeni işletim sistemi Android™ 9 Pie Beta versiyonunu geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı yeni yıldızı GM 9 Pro kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bu sayede General Mobile kullanıcıları Android işletim sisteminin en güncel versiyonuna kavuşmuş oldu. Güncellemeyle birlikte kullanıcılar yeni geçiş animasyonları, all in one ana ekran butonu, yeni ses kontrol arayüzü, değiştirilebilir navigasyon bari gibi birçok yenilikten faydalanabilecek.

Android™ 9 Pie Beta güncellemesi kullanmak isteyen GM 9 Pro kullanıcıları, kayıt formuna linkten ulaşabilecek ve işlemi gerçekleştirebilecekler.

GM 9 Pro kullanıcıları Android™ 9 Pie güncellemesinin asıl sürümünü yılın son çeyreğinde kullanmaya başlayabilecek.