Uyuşturucu torbacıları yakayı ele verdi

Kahramanmaraş’ta polisin düzenlediği iki ayrı operasyonunda uyuşturucu madde satan 2 torbacı yakalanarak gözaltına alındı.


Uyuşturucu torbacıları yakayı ele verdi

Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki ayrı uyuşturucu operasyonu yapıldı.  Uzun zamandır polisin izini sürdüğü ve aradığı uyuşturucu torbacısı da yakalandı.

Olay, Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik 2 ayrı operasyon yapıldı.  Uyuşturucu madde temin eden Ökkeş K. isimli şahsın Dedezade Caddesi üzerinde polis tarafından yakalandı.

Şüpheli şahsın üzerinden 1 paket halinde 0,57 gr Eroin maddesi ele geçirildi. Aynı kapsamda uyuşturucu kullanıcısı bir şahıs üzerinden 0,41gr Eroin maddesi yakalandı. Uyuşturucu Satıcısı Ökkeş K. ikametinde de arama yapıldıktan sonra gözaltına alındı.

Aynı gün yapılan ikici operasyonda, uyuşturucu kullanıcısı 3 şahıs yakalanmış, şahıslardan biri üzerinde 1 paket halinde 0.55 gr Bonzai maddesi ve 3 paket halinde 0.73 gr Eroin maddesi ile yakalandı. Bu şahıslara uyuşturucu sattığı belirlen ve 1 aydır aranan Murat C. isimli şahıs

Malik ejder mahallesinde sokak üzerinde yakalandı.

Uyuşturucu satıcısı 2 şüpheli gözaltına alındı.