Bozdağ: “Pazarcık ve mahalleleri için ne yapsak az”

İlçenin dört bir yanında adeta hizmet seferberliği ilan eden Pazarcık Belediyesi hem ilçe merkezinde hem kırsal mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Bozdağ: “Pazarcık ve mahalleleri için ne yapsak az”

Hem Pazarcık'ta hem kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozdağ ilk olarak Pazarcık Meslek Yüksek Okulu bahçesi ve Kapalı Pazar yerinde Pazarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ardından Kızkapanlı mahallesinde bulunan Taziye evinde Sur Duvar ve Çatı Lambiri çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Bozdağ, Çiğdemtepe mahallesine geçerek burada devam eden ilkokul inşaatını ve Pazarcık Belediyesi tarafından yapılacak olan halı saha çalışmasını yerinde inceledi.

Burada sona eren incelemelerin ardından son olarak Evri Mahallesinde devam eden kilit parke taşı çalışmasınıda yerinde inceleyen Başkan Bozdağ devam eden çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde Pazarcık Belediyesi olarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; " Hem şehir içinde hem kırsal mahallelerde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bugünde şehir içinde Pazarcık Meslek Yüksek Okulumuzda ve Pazar Yerimiz çevre düzenlemesi ayrıca Kızkapanlı, Çiğdemtepe ve Evri mahallelerimizde yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Ekiplerimiz güzel işler çıkarıyorlar. Mahalle sakinlerimiz de çalışmalarımızı incelediğimiz sırada bizlere yoğun ilgi gösterdiler çok teşekkür ediyorum. Pazarcık ve mahalleleri için ne yapsak az" dedi.