KASKİ Genel Kurulu toplandı

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 2018 Yılı 2. Olağan Genel Kurulu birinci birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis toplantı salonunda yapıldı. KASKİ Genel Kurulu 1. Başkan vekili Mehmet Akif Kahveci başkanlığında toplanılan genel kurulda alınan kararlar şu şekilde:


KASKİ Genel Kurulu toplandı

Gündemin 1. Maddesindeki “2019 Mali Yılı Performans Programı” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesindeki “2019 Mali Yılı ve İzleyen (2020-2021)İki Yılın Bütçe Tasarısı” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesindeki “Boş Kadro Derece Değişikliği” konulu karar yazısı okundu ve oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesindeki “Bütçe Kararnameleri ile Belirlenecek Kiralamalar İçin Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi” konulu karar yazısı okundu ve her yıl bütçe kararnameleri ile belirlenecek miktara kadar olan kiralamalar için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesindeki “Ödenek Aktarma” konulu karar yazısı okundu ve oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 6. Maddesindeki “Ek Ödenek” konulu karar yazısı okundu ve oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 7. Maddesindeki “2014 Yılı Öncesi İçme Suyu Alacakları” konulu karar yazısı okundu ve oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. Maddesindeki “Tarifeler Yönetmeliği ile Ücret Tarifelerinde Yapılan Değişiklikler ve Yeni Teklifler” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 9. Maddesindeki “Onikişubat İlçesi Hayrullah Mahallesi 3309 Ada 3 Parsel Nolu Taşınmazın Devri” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 10. Maddesindeki “Onikişubat İlçesi Fatmalı Mahallesi 160 Ada 120 Parsel Nolu Taşınmazın Tahsisi” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul'a sunulan Gündemin 11. Maddesindeki “Onikişubat İlçesi Sarımollalı Mahallesi 101 Ada 242 Parsel Nolu Taşınmazın Satışı” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 12. Maddesindeki “Onikişubat İlçesi Serintepe Mahallesi 1308 Ada 36 Parsel Nolu Taşınmazın Tahsisi” konulu karar yazısı okundu ve incelenmek üzere Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 13. Maddesindeki “Dulkadiroğlu İlçesi Çobanlı Mahallesi 154 Ada 102 Parsel Nolu Taşınmazın Takası” konulu karar yazısı okundu ve Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurula katılamayan üyelerin izinli sayılmalarına ilişkin teklifin oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Genel Kurul 1. Başkan vekili Kahveci ikinci birleşimin 30 Kasım 2018 Cuma günü saat 15.00’da yapılacağını duyurdu ve birinci birleşimi kapattı.