Şehidimiz gözyaşları arasında uğurlandı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, teröristlere yönelik havan atışı sırasında havan mermisinin patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz, Kahramanmaraş'ta gözyaşları arasında uğurlandı.


Şehidimiz gözyaşları arasında uğurlandı

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesindeki üs bölgesinde, teröristlere yönelik havan atışı sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz (22), Kahramanmaraş'ta gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Törene Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, şehidin ailesi, askeri ve mülki erkanın yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Piyade Sözleşmeli Er Kaçmaz’ın cenazesi, Öztürk Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alındıktan sonra Ulu Cami’nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Törende şehidin yakınları Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Acılı baba Yaşar Kaçmaz ile acılı anne Döne Kaçmaz ise yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.

İl Müftüsü Celal Sürgeç'in cenaze namazını kıldırıp helallik almasının ardından Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi.