Debgici: "Kim Aday Olursa Onlarla Yol Yürüyeceğiz"

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 31 Mart’ta her seçimde olduğu gibi çıtayı en üst seviyede tutacaklarını söyledi. Partisinin il binasında basın mensupları ve milletvekilleriyle toplantı düzenleyen Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanlığında hizmetlerde bulunan Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür etti.


Debgici:

AK Parti İl Başkanlığında, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal ve Kadın kolları İl Başkanı Ayşe Cesur’un katılımı ile yerel seçimler toplantısı düzenledi. Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici hizmetin el değiştirdiğini belirterek: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında bir değişim söz konusu oldu. Bu güne kadar yaptığı icraat ve gayretlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyoruz. Bu dava hepimizin davası. AK Parti kurulduğu günden bu güne hep beraberce koşuşturuyoruz. Bayrak el değiştiriyor. Hizmet yarışı el değiştiriyor. Daha iyi daha güzel hizmetler yapmak için yeni adaylarımız geliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hayrettin Güngör olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Hem kendisine hem şehrimize hayırla vesile olur” şeklinde konuştu.

 

“31 MART SEÇİMLERİNDE ÇITAYI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

Ömer Oruç Bilal Debgici şöyle konuştu: “31 Mart 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere AK Parti aday adayı müracaatları tamamlandı. Aday belirleme sürecine ilişkin çalışmalar hız kazandı. Bütün Türkiye’de, vatandaşlarımızın merakla beklediği adaylar kim olacak? Sorusunun cevabı yanıt bulmaya başladı.


Nitekim bu netice de Kahramanmaraş’ta şu ana kadar Büyükşehirde dahil 106 aday adayı müracaat etmişti. 5 arkadaşımızı Büyükşehir Belediye başkanlığı müracaatıydı. Genel merkezimizin değerlendirmesi neticesinde milletvekillerimiz, teşkilatımızın tüm üyeleri ile birlikte katıldığımız, Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda 40 ilimizin adayları kamuoyuna Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.


Yakinen takip ettik bunu da. Öncelikle açıklanan tüm adayların ve bundan sonra açıklanacak olan adayların ilçelerimize şehrimize, ülkemize hayırlara vesile olacak hizmetler yapması temennisi ile hepsine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizlerde tüm teşkilat mensupları olaraktan genel merkezimizin önderliğinde tüm vekillerimiz ile Kahramanmaraş’ta ismi açıklanacak tüm adaylarımızın belediye başkanlığını kazanması yolunda en üst düzeyde her zaman olduğu gibi gayret göstereceğiz.

Bizim en büyük destekçimiz her zamanki gibi kahraman şehrimizin kahraman evlatları ve halkı olacaktır. 31 Martta Kahramanmaraş’ta çitayı her zaman olduğu gibi en üst düzeyde tutacağız. 11 belediye başkanlığımızı ve Büyükşehir belediye başkanlığını AK Partili belediyeler ile yoluna devam etme noktasında destek bekliyoruz.”

 

“HAYRETTİN GÜNGÖR’ÜN TECRÜBESİ VE KAZANIMLARI HİZMET OLARAK DÖNECEKTİR”

Şehrimizi her zaman Ankara’da kendi çevresinde her zaman temsil etmiş ve şehrimizin her türlü sorun, talep ve isteklerini çözme noktasında üst düzey gayretleri olmuş bir kişiliktir.

TBB Genel Sekreterliğini dışında İçişleri Bakanlığında almış olduğu çeşitli görevleri de başarı ile tamamlamış, bu başarısında Kahramanmaraş’a hizmet noktasında gayretleri olmuştur. İlçe belediye başkanlarının ve kurum amirlerinin yakinen tanıdığım ve şehrimize değer katacak birikimini, tecrübesini, kazanımlarını şehrimize hizmet olarak dönüştürecektir.


Kahraman şehrimizin çehresini değiştirecek, üzerine ilaveler koyacak ve yeni projeler üretip daha güzel bir Kahramanmaraş için gece gündüz çalışacak birisidir. Bizlerde teşkilat mensupları olarak tüm ilçelerimizde kapı kapı dolaşarak Hayrettin beyi şehrimize yapacağı güzel hizmetleri anlataraktan 31 Mart’a kadar gece gündüz koşuşturacağız. Elbette bununla birlikte ilçe belediye başkan adaylarımızda birlikte 10 günlük bir zaman zarfında açıklanacak.


Kimler aday olursa bizler onunla birlikte yol yürümek ve şehrimize hizmet noktasında zorundayız. Bu minvalde de hareket edeceğiz. Hayrettin Güngör TBB Genel Sekreteri görevi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle oluşan Yerel Yönetim Politika Kurulu üyesi olarak ta Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilmişti. Bu görevi icra ediyorlar. Önümüzdeki birkaç gün daha Ankara’da hem külliyede ki bazı toplantılar, hem de genel merkezdeki toplantılar hem de TBB’de ki toplantılar yürütüp, Cuma günü Kahramanmaraş’a gelecek ve tüm teşkilat ile halkımız ile kucaklayıp seçim kampanyasına başlayacağız.

Kahramanmaraş’ta Cuma günü geniş katılımlı İl Danışma Meclisi toplantısını yapacağız. Durmak yok yola devam diyoruz. Taş üstüne taş koyan, memlekete kim hizmet edecekse hep birlikte yol yürüyeceğiz diyorum” diye konuştu.

Konuşmalar soru cevap şeklinde devam etti.