Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşı öncesi alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliği ile mücadele kapsamında operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ele geçirilirken olayla ilgili 8 şüpheli ise gözaltına alındı.


Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

Kahramanmaraş ve Elbistan İlçesinde polis ekipleri tarafından yılbaşı öncesinde alkollü içki kaçakçılığı-sahteciliği ile mücadele kapsamında sahte kaçak alkollü içki satışının, imalatının deşifre edilmesine yönelik eş zamanlı 11 işyerinde ve ikamette operasyon yapıldı.  Operasyonda 6 şişe kaçak rakı,25 şişe kaçak viski,17 şişe doldurulmuş sahte rakı,9 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Operasyon kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, alkollü içki kaçakçılığı- sahteciliği ile mücadele kapsamında sahte kaçak alkollü içki satışının, imalatının deşifre edilmesine yönelik operasyon yapıldı. 81 İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri-İlçe Kom Grup Amirlikleri tarafından eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde: Elbistan Kom Grup Amirliği ekipleri tarafından bir tekel bayiinde 17 adet farklı ebatlarda sahte olduğu değerlendirilen rakıya el konuldu. Yine bir başka işyerinde iş yerinde 9 kg kıyılmış satışa hazır tütün ele geçirildi. İl merkezinde ise kom şube müdürlüğü ekipleri tarafından Duraklı ve Şeyh Adil Mahallelerinde 5 adreste operasyon yapıldı. Aramalarda toplam 31 şişe kaçak/Sahte içki ele geçirildi. Yakalanan 8 kişi emniyet müdürlüklerine görüldü.