Kahramanmaraş Bir Kez Daha EMİTT Fuarı’nda

Kahramanmaraş, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen EMİTT Fuarında tanıtıldı.


Kahramanmaraş Bir Kez Daha EMİTT Fuarı’nda

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde 31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarında (EMİTT), Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde katılım sağlandı. İlin tanımı için fuar alanında hazırlanan standın kira desteği Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sağlanmış, standın konstrüksiyonu ve fuarın organizasyonu ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiştir.

Fuarda ilimizin tarihi, doğal, kültür ve turizm değerleri tanıtılmıştır. Kahramanmaraş standına gelen ziyaretçilere tanıtım materyalleri verilerek ziyaretçiler ilimize davet edilmiştir. Kahramanmaraş’taki turizm konaklama tesisleri temsilcileri de fuara katılmış olup kendi otellerini tanıtarak sektör temsilcileri ile görüşmeler yapmıştır. Elbistan Belediyesi ve Başkonuş Yaylası da fuara müstakil olarak katılmıştır.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, fuara vermiş oldukları katkıdan dolayı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Serdar Zabun'a teşekkür etti.