Ruhsatsız iş yerleri kapatıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerlerinin kapatılması için çalışma başlatıldı. Suriyelilerin çalıştırdığı ruhsatsız iş yerlerinde ekipler tarafından yapılan denetimlerde sonucunda bazı iş yerleri kapatıldı.


Ruhsatsız iş yerleri kapatıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi vatandaşların kaliteli hizmete ulaşması adına başlattığı denetim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda ilçe genelinde birçok iş yerinin faaliyetinin uygunsuz olduğu tespit edildi. Bu iş yerlerine yönelik çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri, uygunsuz olan iş yerlerinin faaliyetini men ettiğini bildirdi.
İlçe genelinde iş yerlerine yönelik denetimin devam edeceği ifade eden Belediye Başkanı Necati Okay’da kısa bir değerlendirme yaptı. Başkan Okay, denetim çalışmalarının vatandaşın kaliteli ve daha iyi hizmete ulaşması adına yapıldığını söyledi.
Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını aktaran Başkan Okay, bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti.
Bu iş yerlerinin çoğunluğunu Suriyeli misafirlerin oluşturduğunu kaydeden Başkan Okay, bu noktada da çalışma yapıldığını bildirdi. Başkan Okay, şartları yerine getiremeyen Suriyeli misafirlerin iş yerlerinin de faaliyetten men edildiğini belirtti.
Başkan Okay, gerekli yasal işlemleri yerine getirerek ruhsat alan iş yerlerinin yeniden faaliyete geçeceğini bildirdi.