Vatandaşlara şerbet ve çörek ikram etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta vatandaşlara şerbet ve çörek ikram etti.


Vatandaşlara şerbet ve çörek ikram etti

Varank, Kahramanmaraş’ta ilk olarak valiliği ziyaret etti. Ziyaret öncesinde yöresel kıyafetli çocuklar Varank'a çiçek verdi. Şeref defterini imzalayan Varank, Vali Vahdettin Özkan ile görüştü. Varank, daha sonra yürüyerek büyükşehir belediyesine geçti. Yürüyüş sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Varank, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları için oy istedi. Varank, yol üzerindeki bir kestanecinin tezgahına uğrayarak, vatandaşlara kestane ikram etti. Belediye ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yerel seçim çalışmaları hakkında Varank’a bilgi verdi.

ŞERBET VE ÇÖREK DAĞITTI

Belediye ziyaretinin ardından Ulu Cami’nin avlusunda vatandaşlarla sohbet eden Varank, Trabzon Caddesi'nde meyan kökü şerbeti satan bir dükkana girdi. Esnafa ücretini ödeyen Varank, vatandaşlara şerbet dağıttı. Varank, cadde üzerindeki bir fırına girerek, vatandaşlara yöresel taş fırın çöreği ikram etti.


FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN