KMAGC'den Mücahit Kara’ya ziyaret

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Derneği (KMAGC) AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığına atanan Mücahit Kara’yı ziyaret etti.


KMAGC'den Mücahit Kara’ya ziyaret

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığına getirilen Mücahit Kara’yı ziyaret eden Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kara’ya yeni görevinin ve 31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti içerisinde uzun yıllardır hizmet ettiğini belirten İlçe Başkanı Kara, hiçbir zaman mevki ve makam peşinde olmadığına dikkat çekti. Ülkeye ve millete hizmetin asıl olduğuna vurgu yapan Kara, bu doğrultuda her hangi bir makam talebinin de olmadığını ifade etti. Kendisine verilen İlçe Başkanlığı görevini sorumluluk ve vazife bilinciyle kabul ettiğini belirtti.  

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimle ilgili değerlendirme yapan İlçe Başkanı Kara, sonuçların Kahramanmaraş’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Baykut, dernek hakkında ve yaptıkları çalışmalarla ilgili kısaca bilgi verdi.

Ziyarete, Dernek Başkan Yardımcısı Barbaros Burak Vanlı, Serkan Ercüment Kuzu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Keklik, Osman Tuğrul Tuğ, Zeki Demir ve M. Serhat Topalca katıldı.