“Basın Mensupları Bizim Mesai Arkadaşımızdır”

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir ve Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler cemiyeti üyeleriyle bir araya geldi. Yerel ve ulusal gündemin konuşulduğu programda Özdemir yerel basının önemine değindi.


“Basın Mensupları Bizim Mesai Arkadaşımızdır”

“YEREL BASINA DESTEK OLUNMASI GEREKİYOR”

Geçmiş yıllarda kendisinin de partide medya ve tanıtım başkanlığı görevi yürüttüğünü ve bu yüzden yerel basının sorunlarına hakim olduğunu ve yerel basının her zaman desteklenmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Özdemir, “Basın mensupları her zaman için bizim mesai arkadaşlarımızdır. Sizler bir denetim mekanizması görevini üstleniyorsunuz. Sizlerin görevlerini sağlıklı bir şekilde yapmanız için kime ne görev düşüyorsa bunu yapmaları gerekiyor. Şehrin gelişmesi için hep birlikte çalışmalıyız.”dedi.

“YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRMEK İSTİYORUZ”

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Baykut ise böyle bir organizasyon düzenledikleri için Özdemir ve ekibine teşekkür etti. Gazeteciliği gerçek anlamda yapan kişilere daha fazla değer verilmesi gerektiğini savunan Başkan Baykut, “Bizler cemiyet olarak yenilikçi olarak ortaya çıktık. Bu yüzden şehirdeki kalıplaşmış gazetecilik anlayışını değiştirmek istiyoruz. Ve bu konuda da sizlerden destek istiyoruz.”diye konuştu.