Aslan, evinde Tarzan'dan 5 yedi

Ligin bitmesine bir hafta kala, kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız müsabakada rakip takım Manisa Belediyespor’dan fark yedik. 2 - 5


Aslan, evinde Tarzan'dan 5 yedi

Güneşli, az sayıda da olsa taraftar kadar siyasilerin, bürokrasinin de ilgi gösterdiği müsabakada, düşme hattından uzaklaşan ve rahatlayan Kahramanmaraşspor, evinde oynadığı maçın 6. dakikasında Burak Can Kunt’un bulduğu golle taraftarı umutlandırdı.

Ligin üst sıralarında yer alan ve play off şansını yakalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 20. dakikada Sinan Kurumuş ile bulduğu golle skoru eşitledi ve ilk yarı bu skorla bitecek denilirken, 44. Dakikada Oğuzhan Yazıcı skoru 2-1’e taşıyan golü ağlarımızla buluşturdu ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı. 1-2.

İKİNCİ YARIDA FARK YEDİK

Kırmızı beyazlı takımımıza karşı üstün bir oyun sergileyen rakip takım, daha etkili oyununu sürdürdü 52. dakikada Zafer Şensoy,  7 dakika sonra da takımın beraberlik golünü atan Sinan Kurumuş takımını farka taşıdı. 1-4.

Farkı yakalayan rakip 70. dakikada Onur Kolay ile bir gol daha buldu, farkı açtı. 1-5.

Maç bu skorla bitecek denilirken, İsa Baltacı takımımızın ikinci golünü attı, zaten kalite olarak taraftarı memnun etmeyen maç da Manisa’nın 2-5 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçı izleyenler arasında ş Vali Vahdettin Özkan, Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Sefer Aycan, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Emniyet Müdürü Doğan İnci ve 12 Şubat ilçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent Çelik de bulundu.