FM 2019’daki En İyi ve Genç 8 Golcü

FM 2019’da iyi ve aynı zamanda gelecek vadeden bir golcü arıyorsan, doğru listedesin. FM 2005’te Adriano, FM 2008’de Sergio Agüero… Football Manager'da da sizi gelecekte fazlasıyla ihya edecek wonderkid golcüler mevcut. Lafı hiç uzatmadan hemen listemize geçelim.


FM 2019’daki En İyi ve Genç 8 Golcü


Fiete Arp (18), Hamburg

Hamburg’un genç golcüsü Arp, Almanya’nın genç milli takımlarında attığı gollerle adını duyurmuştu. Süre aldığı zamanlarda da potansiyelini ortaya koydu. Arp, FM 2019’daki en iyi wonderkid forvetlerden. 3 milyon Pound civarında transferi mümkün.


Pietro Pellegri (17), Monaco

1.3 milyon Pound karşılığında transferi mümkün olan yetenek, en başta fizik özellikleriyle dikkat çekiyor. Pellegri hem yeterince çabuk hem de güçlü bir oyuncu. Bitiricilik özelliği de yıllar geçtikçe seviye atlıyor. İyi bir transfer olabilir sizin için.


Kylian Mbappe (19), PSG

PSG’nin süper starını tarife gerek yok sanıyoruz. Daha 20’sini dolduramadan Dünya Kupası kazanan Mbappe, FM 2019’un en iyi forvetlerinden biri, oyunun geleceğinde ise tartışmasız en iyi golcü oluyor. Zaten 20 Pace özelliği bile yeterince fark yaratırken, gelecekte Finishing’i de 20 oluveriyor. 70 milyon Pound’unuz varsa düşünmeyin…


Moise Kean (18), Juventus

Gerçekte Juventus formasıyla son haftalarda şans bulan Kean, birçok maçta kritik goller attı. İtalyan devinin şimdiden önemli bir kozu olan 2000 doğumlu oyuncu, FM 2019’da gelecekte muhteşem bir komple forvet oluyor. Ancak onu takımından koparmak çok kolay değil.


Brenner (18), SPO

Brezilyalı bir wonderkid’le listemize devam edelim. SPO’nun U18 kadrosunda bulunan Brenner, hızlı, pırpır forvet arayanlar için ideal bir seçenek olabilir. Gerçekte de potansiyelinden sıkça bahsettiren oyuncu, FM 2019’un en hızlı gelişen golcülerinden.


Musa Barrow (19), Atalanta

Yaklaşık 7 milyon Pound’a transfer edilebilen oyuncu, gelecekte kesinlikle o parayı hak ediyor. Fizik olarak çok nadir bulunan hem güçlü hem çabuk santrforlardan biri olan Musa Barrow, FM 2019’un en komple forvetlerinden biri oluyor. Sistem olarak tek forvet düşünen oyuncular için ideal.


Dejan Joveljic (18) Red Star

Balkan Ligleri, FM oyuncuları için harika bir kaynak. Çünkü hem gerçek oyuncular hem de regen’ler arasından çok iyi wonderkid’ler çıkıyor. Onlardan biri de Red Star’ın 18 yaşındaki oyuncusu Joveljic. Sadece 300k’ya alınan oyuncu müthiş bir gelişim gösteriyor.


Andrea Pinamonti (19), Frosinone

Listemize bir de İtalyan golcü ekleyelim. Serie A’nın zayıf ekiplerinden Frosinone formasını giyen Pinamonti de kaçırılmaması gereken bir yetenek. Zaten güncel profil kartına bakılınca bile oyuncunun gelecekte nasıl bir golcü olacağına dair fikir edinebiliriz.