15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinlikleri

Kahramanmaraş Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Kahramanmaraş Valiliğimizin koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftasını Sportif etkinlikler ile kutlamalar başlıyor.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinlikleri

2016 yılında Demokrasimize Milli Birliğimize karşı darbe girişiminde bulunan, Hain Fetö/Pyd Terör örgütüne karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gösterdiği direniş sonucu Milletimizin zaferi ile sonuçlanmış ve 15 Temmuz Günü Milli Birlik ve Demokrasi Günü Olarak kutlanmaya başlanmıştır. Hain darbe girişiminin 3.üncü yıldönümü anısına Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzde 11-17 Temmuz 2019 tarihlerini 15 Temmuz Haftası, Anma Spor Etkinlikleri düzenlemiş olup bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimizde bu özel güne farkındalık oluşturmak adına 11-17 Temmuz haftası boyunca birçok etkinlikler düzenliyoruz.

Hafta boyunca Toplam 20 branşta yapılacak olan sportif spor etkinliğimiz: Masa Tenisi, Kort Tenisi, Judo, Havalı Tabanca, Boks, Badminton, Cimnastik, Taekwondo, Atletizm, Eskrim, Wushu, Basketbol, Hentbol, Voleybol, Kano, Kürek, Oryantiring, Güreş ve Okçuluk.