Dulkadiroğlu’ndan 15 Temmuz’da 15 Bin Türk Bayrağı

Dulkadiroğlu Belediyesi, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü etkinlikleri çerçevesinde kortej yürüyüşü ve demokrasi meydanında 15 bin Türk bayrağı dağıttı.


Dulkadiroğlu’ndan 15 Temmuz’da 15 Bin Türk Bayrağı

Hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümü faaliyetleri çerçevesinde 15 bin Türk bayrağı dağıtarak anlamlı bir mesaj verdi. Kortej yürüyüşü öncesi ve sonrasında demokrasi meydanını dolduran vatandaşlara Türk bayrağı dağıtan Dulkadiroğlu Belediyesi, meydanı adeta kırmızı beyaza boyadı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu anlamlı günde anlamlı bir faaliyet gerçekleştirmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 15 Temmuz gününün anlamını ve önemini yeni nesillere aktarmanın en güzel yolunun bayrak sevgisi olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu sebeple Türk bayrağı dağıttıklarını aktardı.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle 15 Temmuz günü şehadete yürüyen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. 15 Temmuz destanını bizlere yaşatan ve tattıran milletimize de ayrıca teşekkür ediyorum. 15 Temmuz bir milletin bağrına saplanmak istenen hançerin sökülüp atıldığı gündür. Hain ellerin hazırladığı alçak tuzakların boşa çıktığı, milletin üzerinde bir gücün olmadığının en önemli göstergesidir. Bu sebeple 15 Temmuz’u iyi anlamalı ve gelecek nesillere en iyi şekilde anlatmalıyız. Bunu yapmak için de öncelikle genç nesillerimize bayrak sevgisini aşılamalıyız. Bugün burada 15 bin adet Türk bayrağının dağıtımını gerçekleştirerek bu mesajı veriyoruz. Bu millet 15 Temmuz günü olduğu gibi bugün de demokrasiye, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkmaya hazırdır. Ben bu sevgiyi ve bu inancı gösteren tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum ve Milli Birlik ve Demokrasi gününün kutlu olmasını diliyorum.”