Mavi Kapak projesi ayın gönüllülük hareketi seçildi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 2019 yılını Gönüllülük yılı ilan etti. Bu kapsamda Türkiye genelinde Gönüllülük faaliyetleri gerçekleştiriyor.


Mavi Kapak projesi ayın gönüllülük hareketi seçildi

Gönüllülük faaliyetleri kapsamında Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak birçok faaliyet düzenliyoruz. Bu Kapsamda İl Müdürlüğümüze bağlı Kahramanmaraş Gençlik Merkezinde Topladıkları yaklaşık 900 kg mavi kapak karşılığında 9 adet tekerlekli sandalye alan ve her birine bir şehidimizin adını vererek ihtiyaç sahiplerine teslim eden Kahramanmaraş Gençlik Merkezi gönüllüsü gençlerimiz, yaptıkları bu proje ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Temmuz ayı Gönüllülük hareketi seçildi.

22 Ağustos 2019 tarihinde Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül törenine Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdür Ali İhsan KABAKCI, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım DEMİRDÖĞEN ve Gençlik Merkezi Liderleri ve Gönüllü Gençler katıldılar.  Temmuz ayı #AyınGönüllülükHareketi ödülünü Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu'ndan aldılar.