Sevilay Öztürk Yüzmede Dünya 3.sü

09-15 Eylül 2019 tarihlerinde İngiltere Londra da düzenlenen Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonasına Milli Takım kadrosunda katılan Kahramanmaraş’ımızın başarılı Milli Palimpik Yüzücülerinden Sevilay Öztürk 50 Metre Kelebek Finalinde elde ettiği 47.35 lik derecesi ile Şampiyonada 3. Olarak Bronz Madalyanın sahibi oldu.


Sevilay Öztürk Yüzmede Dünya 3.sü

Başarılı yüzücümüz elde ettiği bu başarı derecesi ile Tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Başarılı yüzücümüz ve Antrenörü Ali Uzun Şampiyona dönüşü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Sevilay Öztürk; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde karşılandı. Karşılama töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Şube Müdürleri İl Müdürlüğü Personelleri, Sevilay Öztürk’ün Sporcu Arkadaşları hazır bulundular.

İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Sevilay Öztürk, Antrenör Ali UZUN ve Misafirleri Makamında ağırladı. Şampiyona hakkında bilgiler alan İl Müdürü KABAKCI Sporcumuzu ve antrenörlerini ayrı ayrı tebrik ederek Başarılarının devamını temenni etti. Ayrıca yine aynı şampiyonada diğer Kahramanmaraş’lı Milli Yüzücümüz 2017 Dünya Şampiyonu Yüzücümüz Beytullah Eroğlu 6.lık derecesi ile Şampiyonayı tamamladı.