"Sözde yazardan ve yazılarından medet umuyorlar"

Kahramanmaraş eski Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hakkında bazı sosyal medya hesaplarında yazılan yazılara sert cevap verdi.


Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un bazı sosyal medya hesaplarında isimlerinin yazılmasına sert cevap verdi.

Erkoç, yazılı bir açıklama yaparak, “Son iyi yıldan bu yana sözde sitenin, sözde yazarı periyodik şekilde şahsıma ve bazı dava arkadaşlarıma karşı insansızca yazılar yazıp itibar suikastliği yapanları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Erkoç’un konuşması ise şu şekilde: “Geçen hafta basından öğrendiğimiz içeriğini halen de bilmediğimiz, şehrimizde yürütülen bir operasyon ile ilgili dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen, köşesinde olayın detaylarını vererek yazı yazan, olayın avukatlığına soyunan, sonrasında da utanmadan bizim bu olaydan siyasi menfaat elde etmeye çalıştığımızı ima eden kişi ve sahiplerini kınıyorum.

Kahrman şehrimize ve aziz hemşehrilerimize, partimizin kurulduğu günden bu yana can siparane hizmet etmek gayretindeyim. 18 yıldan bu yana saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizde Merkez İlçe, İl, Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi görevleri şerefle yaptık. Bu süreçte, bulunduğumuz ortamlarda ucuz ve bel altı siyaset yapılmasına karşı koyarak davamızın ve dava arkadaşlarımızın hukukunu koruduk, davamıza ve ilkelerimize sahip çıktık.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’mız döneminde, gecemizi gündüzümüze katarak memleketimiz için çalışırken bundan rahatsız olan bir takım şer şebekesi ve tetikçileri içerde ve dışarda bize ve bazı dava arkadaşarımıza karşı, hiçbir değer gözetmeden, vicdansızca algı operasyonları parak ilimizin siyasetini dizayn etmeye çalışmaktalar. Son iyi yıldan bu yana sözde sitenin, sözde yazarı periyodik şekilde şahsıma ve bazı dava arkadaşlarıma karşı insansızca yazılar yazıp itibar suikastliği yaparken bazı siyaset yaptığını zanneden acizlerde sözde yazardan ve yazılarından medet ummaktalar, bu durumu ve yapılanları hemşerilerimizin takdirine bırakıyor, Allah’a havale ediyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”