Yeni Bulvarda Çalışmalar Başladı

Üngüt Mahallesi’nde yeni bulvar çalışmalarının başladığını açıklayan Başkan Güngör, “Avşar Kampüsü ve Kayseri yoluna bağlantı sağlayacak bin 200 metre uzunluğundaki yeni bulvarda çalışmalara başladık. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Yeni Bulvarda Çalışmalar Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Üngüt Mahallesi’nde bin 200 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğinde olacak yeni bulvarda çalışmaların başladığını açıkladı. Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak kış sezonu öncesi yol çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu kapsamda Üngüt Mahallemizde, Turgut Özal Bulvarı’nı Kayseri yoluna bağlayacak yeni bir bulvar açıyoruz” diye konuştu.

Altyapı Hazırlanıyor

Bölgede altyapı çalışmalarının da başlatıldığını belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Bir yandan Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz dolgu ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirirken bir yandan da KASKİ arterin yağmursuyu altyapısını hazırlıyor. Projemiz kapsamında bölgede çevre düzenlemeleri, aydınlatma ve yürüyüş yolları da yapılacak. Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü ve Kayseri yoluna yeni bir alternatif güzergah olacak yeni bulvarın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ulaşımda Alternatifler Artıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgut Özal Bulvarı’nın devamı olacak nitelikte başlatılan yeni bulvar çalışması kapsamında çevre düzenlemeleri, aydınlatma ve yürüyüş yolları da yapılacak. Bin 200 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğinde olacak yeni bulvar Avşar Kampüsü ve Kayseri yoluna alternatif ulaşım sağlayacak. Bölge trafiğini de önemli ölçüde rahatlatacak yeni bulvarda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.