STK’lardan “Çarşı Pazar” atağı

Kahramanmaraş’ta STK temsilcileri tüketicileri esnafla buluşturacak bir işe imza atıyor.


STK’lardan “Çarşı Pazar” atağı

Bu büyük organizasyona ev sahipliği yapacak olan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), odalar ve yüzlerce firmanın katılımı ile düzenleyeceği kampanyadaki ürünlerde yüzde 46’ya kadar indirimler olacak. Bir hafta boyunca sürecek olan kampanya 11 Kasım tarihinde başlayacak.

 “Organizasyonu değerli buluyoruz”

Kervanhan’da düzenlenen programda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, “Şehrimizde alışveriş ve festival kültürünün gelişimine öncülük etmek adına çok anlamlı bir toplantıda sizlerle bir araya geldik. Daha modern ve gelişmiş Kahramanmaraş için ne yapılması gerektiği sorusuna yanıt ararken; Perakende sektörümüzün ve özellikle ana omurgayı oluşturan esnaflarımızın ekonomik aktivitelerinin güçlendirilmesinin şart olduğu kanaatiyle, ‘çarşı pazarda şenlik var’ teması ile bir kampanya başlatıyoruz.” Dedi.

“Çarşı pazarda buluşalım”

Düzenlenen organizasyonun önemine değinen Zabun şunları söyledi: “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonu, büyükşehir belediyemizin desteği ve sivil toplum kuruluşlarımız; MÜSİAD, TÜMSİAD, esnaf ve sanatkar odalarımız ve yüzlerce firmanın katılımıyla önemli oranda indirimlerin yapılacağı alışveriş günleri 11 Kasımda başlayacak. Yılın 46. Haftası olan 11-17 Kasım tarihleri arasında 7 gün boyunca sürecek alışveriş günlerinde 46 sektörde 46’ya varan indirimli ürünler Kahramanmaraşlılarla buluşacak. Amacımız, halkımızın kaliteli ve ucuz ürünlere ulaşımını kolaylaştırırken, kentin ticari hayatına canlılık kazandırmak. Öncelikle bu etkinliğin hayata geçirilmesinde büyük payı olan meclis üyemiz Ercan Aygün’e ve onun öncülüğünde bu kampanyaya destek veren tüm esnaf ve tüccarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlgili meslek komitelerinin katılımı ile bir organizasyon kurulu oluşturdular. Bu organizasyonu düzenlemek için büyük bir çaba sarf ettiler.”