Başkan Güngör’den Esnaf Ziyareti

Tarihi Maraş Çarşısı’nda esnaf ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Tarihi çarşımızın Atatürk Bulvarı’na bakan cephesinde iyileştirme planlıyoruz. Ekibimiz üzerinde çalışıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleriyle yatırımımızı hayata geçireceğiz” dedi.


Başkan Güngör’den Esnaf Ziyareti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,Tarihi Maraş Çarşısı’nı ziyaret etti.Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş, KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Yıldız, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Fatih Bülbül ile Tarihi Maraş Çarşısını gezen Başkan Güngör, esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.

Esnaf Ziyareti

Başkan Hayrettin Güngör, “Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün şehir tarihimizde önemli bir yeri olan Tarihi Maraş Çarşımızı ziyaret ettik, esnafımıza hayırlı işler diledik. Gelen talepleri tek tek not aldık. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un şehrimizi ziyaretinde müjdesini verdiği cephe iyileştirme çalışması ile ilgili bilgileri paylaştık” diye konuştu.

Hayırlı Olsun

Tarihi Maraş Çarşısı Cephe İyileştirme Çalışmasının bölgeye değer katacağını belirten Başkan Güngör, “Tarihi çarşımızın Atatürk Bulvarı’na bakan cephesinde iyileştirme planlıyoruz. Şehrimizin tarihi dokusunu yansıtan önemli bir proje olacak. Ekibimiz üzerinde çalışıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleriyle yatırımımızı hayata geçireceğiz. Bölgedeki esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.