Hazırlık kursları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından polis akademisi, bekçilik ve askeri okul sınavlarına hazırlanan öğrenci ve vatandaşlar için açılan Ücretsiz Hazırlık Kursları Devam Ediyor.


Hazırlık kursları devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ücretsiz hazırlık kurslarında eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde polislik, bekçilik ve askeri okul sınavlarına hazırlanan öğrenci ve vatandaşlar için haftada iki gün hazırlık eğitimleri gerçekleştiriliyor. Devam eden kurslar ile ilgili olarak bilgi almak için 0344 235 25 14 numaralı telefondan aranabiliyor.

Haftada 2 Gün

Konu ile ilgili olarak Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak polis akademisi, bekçilik ve askeri okul sınavlarına hazırlık amaçlı açtığımız ücretsiz eğitimler devam ediyor. Pazartesi ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilen eğitimlerimize katılmak isteyen öğrenci ve vatandaşlarımız Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğünün 0344 235 25 14 numaralı telefonunu arayabilirler” ifadeleri kullanıldı.