Çalışmalardan memnuniyet duyuyoruz

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalar öğrenciler, okul müdürleri ve muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.


Çalışmalardan memnuniyet duyuyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelindeki okullarda çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından program dahilinde gerçekleştirilen çalışmalarla okul bahçelerindeki eksiklikler bir bir gideriliyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu ilçesi Fatih Anadolu Lisesi ile Türkoğlu ilçesi Uzunsöğüt Şehit İbrahim Bağcı İlkokulu’nda başlatılan çalışmalardan okul müdürleri ve muhtarlar duydukları memnuniyeti ifade etti.

Anadolu Lisesi’nde Parke

Fatih Anadolu Lisesi’nde başlatılan çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Yağdıgül, “Okulumuz bahçesinde kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan alanlarda ve halı sahamız etrafında Büyükşehir Belediyemiz çevre düzenleme çalışmalarına başladı. İlgi ve desteği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Uzunsöğüt’te Çevre Düzenlemesi

Uzunsöğüt Şehit İbrahim Bağcı İlkokulu bahçesinde başlatılan parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları ile öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirecekleri güzel bir alanın oluşturulduğunu belirten Okul Müdürü Bekir Özçelik, “Okul binamızı vatandaşlarımızın da katkılarıyla tamamladık. Bahçemiz için Büyükşehir Belediyemizden destek istedik. Başkanımız bu desteği sağladı. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtar Paksoy’dan Teşekkür

Uzunsöğüt Mahallesi Muhtarı Orhan Paksoy ise; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e okulumuz adına talebimizi ilettiğimizde derhal Fen İşleri’ne talimat vererek gereğinin yapılmasını istemişti. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız derhal çalışmalara başladılar. Çok mutluyuz, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.