Cam kemik hastası gencin okuma azmi

Kahramanmaraş‘ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan yirmi yaşındaki cam kemik hastası genç evde eğitimle okuma yazmayı öğrendi.


Cam kemik hastası gencin okuma azmi

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde yaşayan yirmi yaşındaki cam kemik hastası Selahattin Orçan hastalığı nedeniyle okula gidememiş.  Okuma yazma öğrenmek isteyen cam kemik hastası genç bu isteğini Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ileterek destek istedi. Osman Okumuş’un desteği ve yönlendirmesiyle Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla evde eğitim görerek yirmi yaşında okuma yazma  öğrendi.

Üniversite Okumak İstiyor

Beyoğlu Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan yirmi yaşındaki cam kemik hastası Selahattin Orçan okuma yazma öğrendiğini ayrıca sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandığını ve bundan sonraki süreçte eğitimine devam ederek üniversite okumak istediğini dile getiriyor.

Cam Kemik Hastasından Teşekkür

Okuma yazma öğrenmenin sevincini yaşayan Selahattin Orçan kendisine destek  destekleri için Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’a, Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, AK Parti Türkoğlu ilçe başkanı Veli Ünlü, Türkoğlu halk eğitim müdürü Mehmet Kıllı ile Türkoğlu Eğitim Müdürü Adem Aydoğan ve özellikle  okuma yazmayı öğreten Betül Ünal Hanıma çok çok teşekkür ediyor.