Budaklı'dan halı saha turnuvası

Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz bölgesi Budaklı mahallesi Halı Saha Futbol Turnuvası önceki gün yapılan final müsabakası ile sona erdi. Mahallenin sokaklar arasında gerçekleştirdiği turnuvaya toplamda 8 takımın katıldığı bildirildi.


Budaklı'dan halı saha turnuvası

Turhan halı sahada gerçekleştirilen turnuvanın final müsabakasını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Akif Kahveci ve Budaklı mahallesi sakinleri katıldı.
Turnuvanın final müsabakası Derespor ve Kahvecilerspor arasında oynandı. Final müsabakasında Kahvecilerspor’u farklı yenen Derespor, şampiyonluk kupasını elde etti. Turnuvanın üçüncü takımı ise Topallarspor oldu.
Turnuvayı şampiyon tamamlayan Derespor’a kupasını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay verdi. Turnuvanın ikincisi Kahvecilerspor ise ikincilik kupasını Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’ndan aldı. Turnuvanın üçüncüsü Topallarspor’un kupasını ise Dulkadiroğlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Akif Kahveci verdi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, turnuvaya katılan sporcuları tek tek tebrik etti. Bu gibi sosyal ve sportif etkinlikleri desteklediklerini kaydeden Başkan Okay, bu gibi turnuvaların artarak devam etmesini temenni etti.
Budaklı Mahalle Muhtarı Ömer Çitil’de turnuvanın final müsabakasını izlemeye gelen ve dereceye giren sporculara ödüllerini veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’na teşekkür etti.
Budaklı mahallesi olarak güzel bir etkinliğe imza attıklarını kaydeden Çitil, turnuva hakkında şu bilgileri verdi: “Mahallemizde bulunan gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmaları ve sosyal etkinlik yapmaları amacıyla böyle bir turnuva düzenledik. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefimize ulaştığımızı görüyorum. Toplamda 8 takımla başladığımız turnuvamız güzel bir şekilde neticelendi. Ben turnuvamıza katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu turnuvanın kazananı Budaklı mahallesi olmuştur. Ben destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan değerli firmalarımız; Aygün AVM, Kubota Traktörleri, Maraş Paça, Maraş Dalgıç Pompa, Çivipen Çelik Çatı Kaplama, Nüans Döşeme, Bertiz Tarım ve  Seçkin Şekerleme’ye de ayrıca teşekkür ediyorum.”

DUL 1322

DUL 1338

DUL 1380

DUL 1390