ÜNİ GENÇMAR Ankara'da okuyan öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Genç Kahramanmaraşlılar Derneği Ankara Koordinatörlüğü (ÜNİ GENÇMAR) Ankara’da üniversite öğrenimi gören Kahramanmaraşlı gençleri düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bir araya getirdi.


ÜNİ GENÇMAR Ankara'da okuyan öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Ankara'nın çeşitli üniversitelerinden 120 öğrencinin katıldığı toplantıda gençler birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı bulurken ÜNİ GENÇMAR'ın yapılanması, vizyonu ve misyonu hakkında bilgi edinme fırsatına da sahip oldular. 

Başkan Mehmet Ali Ecerkale yaptığı açıklamada ÜNİ GENÇMAR’ın Kahramanmaraşlı üniversite öğrencilerinin birlikteliğine , kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla aktif bir rol üstleneceğine vurgu yaparken derneğin üniversitelere yönelik faaliyetlerini ÜNİ GENÇMAR çatısı altında yürüteceğini açıkladı.

Kahvaltıda bir araya gelinen gençlerle  hem kişisel gelişim anlamında hem de Kahramanmaraş’a sunulacak katkılar anlamında çok faydalı istişareler gerçekleştirdiklerini de dile getiren Ecerkale katkıları için Dernek yönetimine, ÜNİ GENÇMAR Ankara Koordinatörlüğüne ve ilgileri dolayısıyla etkinliğe katılan hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.  

ÜNİ GENÇMAR Ankara Koordinatörü Adem Antürk de organizasyona olan katılımdan ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti belirterek öğrenci hemşehrilerimize yönelik  yapılacak projelerden ve üniversite temsilciliklerinin oluşturulacağından bahsetti. Bu güçlü birlikteliğin uzun vadede öğrenciler ve kahraman şehrimiz açısından olumlu sonuçlar doğuracağını bildiren Antürk bu oluşumun bir parçası olmanın gurur ve heyecan verici olduğunu ekledi. 

Eğitim ve Kültür Komisyonu Başkanı Serkan Doğan da ÜNİ GENÇMAR’ın önemli işler başaracağına olan inancını dile getirerek Eğitim ve Kültür Komisyonunun  her anlamda öğrenci hemşehrilerimize destek vermeye hazır olduğunu, bu çerçevede geliştirdikleri projeleri ÜNİ GENÇMAR ile koordineli bir şekilde çalışarak hayata geçireceklerini aktardı.