Karla mücadelede ekipler gece gündüz çalışıyor

Kış mevsiminin girmesiyle birlikte soğuk hava şartlarına karşı tüm önlemlerini alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerdeki yoğun kar yağışı ile mücadelesini 7/24 sürdürüyor.


Karla mücadelede ekipler gece gündüz çalışıyor

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekibi, bünyesindeki 250 personel ve 200 araç ile vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaması için kar temizleme çalışmaları kapsamında gece gündüz teyakkuz halinde.

Başkan Güngör; “Her Türlü Yağışa Hazır Durumdayız”

Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; “Kışın karla mücadele belediyemizin önemli görevlerinden biri. Biz tabi kışa girmeden fen işleri dairemiz ve ekip olarak ciddi bir hazırlık yaptık. Araçlarımızı gözden geçirdik ve bunların konuşlanacağı noktaları da önceden belirledik. Karın bastırmasıyla beraberde ekiplerimiz 7/24 çalışıyor hiçbir yolu kapalı bırakmamaya çalışıyorlar. Biz her noktada tüm hazırlıklarımız tamam olarak karla mücadeleyi yapıyoruz. Hemşehrilerimiz şundan emin olsun her türlü yağışa hazır durumdayız. Allah’ın izniyle yollarımızı çok kısa sürede açıp hemşehrilerimize hizmet sunmaya çalışıyoruz. Gece gündüz çalışan karla mücadeledeki ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.