Milletvekili Öçal’dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi Habibe Öçal, yeni yıl dolasıyla bir mesaj yayımladı.


Milletvekili Öçal’dan Yeni Yıl Mesajı

Milletvekili Öçal mesajında; “Sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir.

Bu şuurda olabildiğimiz takdirde içtenlikle inanıyorum ki, 2020, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır.

Terör eylemleri, darbe teşebbüsü, ekonomik saldırılar gibi pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını 2019’da da sürdürmüştür.

Yerli ve milli savunma sanayisinde atılan tarihi adımlar, 60 yıllık özlem olan yerli otomobil, Kanal İstanbul vb. mega projeler bu gelişmelere en açık örneklerdir.

Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza koşar adım gitmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.