Çok dinlenenler listesinde yerini koruyor!

Sanatçı Bakican , ‘’Dip’’ isimli albümü ile Kınay Production etiketiyle tüm müzik listelerinde yerini alıyor. Albüm ismiyle , şarkılarının tınısıyla dikkatleri üzerine çeken genç müzisyen, pop, rock tarzında hazırladığı şarkılarını dinleyenlerine sundu. Albümün sözleri Bakican imzası taşırken, müziklerini ise Mertcan Ünal taçlandırdı.


Çok dinlenenler listesinde yerini koruyor!

Çok dinlenenler Listesinde Yerini Koruyor!

Müzik listelerinde yükselişini hızla devam ettiren Bakican imzalı Dip albümü , 1 yılda tamamladığı albümünü en çok dinlenen müzik platformu muud’ da üst sıralarda tutmayı başarıyor.

Daha önce grubuyla yayınladığı single çalışmasıyla kitlesini büyütmeye devam eden Bakican bu albümünü sahnelerinde sevenleriyle söylemeye başladı.

Albümün ilk Klibi ‘’Sen Giderken ‘’ Şarkısına Geliyor!

Sözlerini kendisinin yazmış olduğu ‘’ Sen Giderken ‘’ şarkısına ilk klibi çeken sanatçı,  ‘’ sonbahar aylarında duygusal şarkım ‘’Sen Giderken’’ ile çıkış yapmak istedim.  Mevsiminde aşkı en güzel anlatan melodiler olacak ‘’ dedi.

Albümde ki tüm şarkılara klip çekecek!

Kınay Production etiketiyle yayınladığı ‘’ Dip ‘’ albümünün yükselişi devam ederken , sanatçı tüm şarkılarını klipleriyle taçlandıracak. Dinleyenlerden tam not alan ‘’ Dip ‘’ albümü , çekilecek olan her klip şimdiden merak konusu oluyor.