Mahir Ünal'dan sert tepki: Gerçekten komedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, söylemediği bir cümle üzerinden kendisinden intikam alacağını söyleyen bir haber sitesinin yalan haber yaptığını belirterek tepki gösterdi. Ünal tepkisine "Belediye Başkanı ise yine hiçbir şekilde telaffuz etmediğim bir cümle üzerinden kendini konumlayıp cevap veriyor. Gerçekten komedi. Buyurun gerçek burada." ifadeleriyle devam etti.


Mahir Ünal'dan sert tepki: Gerçekten komedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, söylemediği bir cümle üzerinden kendisinden intikam alacağını söyleyen bir haber sitesinin yalan haber yaptığını belirtti.

Mahir Ünal, bu yalan haber üzerinden de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun söylemediği cümle üzerinden kendini konumlandırıp cevap vermesinin komik olduğunu söyledi.
Ünal'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: Yalan söylemeyi, "ne söylesek gidiyor abi" kıvamına dönüştürmüş durumdalar. Konuşmam orada öylece dururken, söylemediğim bir cümle üzerinden benden intikam alacağını söyleyen bir haber sitesi yalan haber yapıyor.

"BUYURUN GERÇEK BURADA"

Belediye Başkanı ise yine hiçbir şekilde telaffuz etmediğim bir cümle üzerinden kendini konumlayıp cevap veriyor. Gerçekten komedi. Buyurun gerçek burada.

Üzerinden prim (!) yaptığımı iddia eden Sn. Belediye Başkanı, kendinizi hayalinizde konumlandırdığınız yerin aksine, şehrine hizmet için seçilmiş 30 Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan birisiniz.

KANAL İSTANBUL

Kanal İstanbul gibi ülkemizin geleceğini şekillendirecek büyük bir projenin önüne kendi siyasi planlarınızı koymamanız, görevinizle iştigal etmeniz gerektiğini söyledim. Kanal İstanbul yalnızca İstanbul'un meselesi değildir, tüm Türkiye'yi ilgilendiren güçlü bir vizyonun ürünüdür.

"KEYİFLE İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM"

Karşı çıktığınız diğer büyük projelerimizin gerçekleşmesini izlediğiniz ve bu hizmetleri sonradan keyifle kullandığınız gibi, Kanal İstanbul projesinin gerçekleşmesini de yine keyif içinde izlemenizi tavsiye ederim.


RKkqi 1577995070 1952

vMfHL 1577995083 2454