Yedikuyulara en çok ilgi gösteren İl Gaziantep oldu

Kahramanmaraş’ın kış aylarında en uğrak mekanı olan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne en çok ilgi gösteren il Gaziantep oldu.


Yedikuyulara en çok ilgi gösteren İl Gaziantep oldu

Yedikuyular Kayak Merkezi İşletme Müdürü Batuhan Taylan, kayak merkezi hakkında açıklamalarda bulundu. Fiyat tarifesi bakımından Türkiye’nin en ucuz kayak merkezinin Yedikuyular olduğunu ifade eden Taylan, kayak merkezinin çevre illerden yoğun bir ilgiye maruz kaldığını belirtti.

En Çok İlgi Gaziantep’ten!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nin çevre iller arasında en çok ilginin Gaziantep’ten olduğunu belirten Taylan, “Kayak merkezimizde 1 telesiyej, 1 teleferik, 1 yürüyen bandımız ve kayak severler için 5 tane kayak pistimiz var. Zorluk derecesinin birisi kırmızı olmak şartıyla 3 tane zor pistimiz var. Tesisimizde kar motorları, kızaklar, Paletli ATV’ler ve paletli ATV’ler için özel yapmış olduğumuz parkurlarımız var.  Kafeteryamız mevcut. Kayak merkezimiz kış sporunu seven bütün sporcularımız için yapabilecekleri çok aktivitelerimiz var. Gaziantepli vatandaşlar, çevre illerden en çok ilgi gösterenler” dedi.