Yarıyıl Tatilinde Yedikuyulara Otobüs seferleri başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’ne yarıyıl tatilinde otobüs seferleri düzenliyor.


Yarıyıl Tatilinde Yedikuyulara Otobüs seferleri başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan, kent merkezine 13 kilometre uzaklıktaki 2 bin 300 rakımlı Yedikuyular Kayak Merkezi sadece şehirde değil bölgede de kış turizmin gözdesi oldu.

Büyükşehir Belediyesi kayak yapmak ve karın keyfini çıkarmak isteyenler için yarıyıl tatilinde otobüs seferleri düzenleyerek Yedikuyular’a ulaşımı kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi yarıyıl tatilinde Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gitmek isteyen vatandaşlar için otobüs seferlerinin okulların tatile girmesi ile birlikte hafta için her gün otobüs seferleri olacağını duyurdu.

20 Ocak’ta Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile alakalı yapılan açıklamada: “Yedikuyular Kayak Merkezi’ne hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen otobüs seferine ek olarak yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün otobüs seferi düzenlenecektir.

Hafta içi otobüs seferleri sadece yarıyıl tatili boyunca devam edecek olup saat 10.00’da şehir merkezinden hareket, saat 15.30’da ise Yedikuyular’dan hareket olarak belirlenmiştir.

Yedikuyulara gitmek isteyen vatandaşlarımız hafta içi Büyükşehir Belediyesi karşısındaki duraktan binebilirler. Hafta sonu düzenlenen otobüs seferlerinde herhangi bir değişiklik olmayıp Cumartesi ve Pazar günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi karşısındaki duraktan binebilirler. Yedikuyular Kayak Merkezi’nden ise geri dönüş saat 15.00 olarak belirlenmiştir. Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gidiş ücreti öğrenci 4 TL, sivil ise 6 TL olarak belirlenirken, serbest kart sahipleri ise ücretsiz olarak faydalanacaktır” denilerek bilgi verildi.