KAMEK’ten fotoğraf sergisi

Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren KAMEK’in kursiyerlerince çekilen fotoğrafları Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sergiledi. Sergi 4 Şubat’a kadar ziyarete açık olacak.


KAMEK’ten fotoğraf sergisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde el becerilerini geliştirme ve meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerin çektikleri fotoğrafların sergisi açıldı. KAMEK bünyesinde 3 ay fotoğrafçılık kursuna katılan 20 kursiyer, eğitimler boyunca çektikleri fotoğraflardan oluşan sergiyi açtılar.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mahmut Toğuz, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve kursiyerlerin katılımı ile açılan sergide 100 eser yer alıyor.

Emeği Geçenleri Kutluyorum

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mahmut Toğuz: “KAMEK bünyesinde fotoğrafçılık kursuna katılan kardeşlerimizin çektikleri fotoğraflardan oluşan sergiyi açıyoruz. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu serginin açılmasına vesile olan ve emek veren tüm kursiyerlerimizi ve ilgili birimlerimizi kutluyorum” dedi.

Kahramanmaraş’ın çeşitli bölgelerinin ve doğa güzelliklerinin fotoğraflarının yer aldığı sergi 4 Şubat Salı gününe kadar açık kalacak.