“Beraberliğe üzüldük”

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Bülent Akan, "Kahramanmaraşspor taraftarlarının ve camiasının ne olursa olsun takımımıza sahip çıkması gerekiyor Önümüzdeki 11 maçı kazanmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz"


“Beraberliğe üzüldük”

Kahramanmaraşspor, Lig'in 23. haftasında konuk olduğu Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Bülent Akan bu maçta takımının ofansif olarak biraz tutuk oynadığını fakat mücadeleden memnun olduğunu belirtti

Ama maalesef bazen istediğiniz kadar uğraşın bazı şansızlıkları kıramıyorsunuz. Bugün son dakikalarda  atılan  bir duran topda şansız bir şekilde gol yedik. öncesinde ve sonrasında pozisyon üretmemize rağmen tercih hatalarımızdan dolayı galip gelebileceğimiz müsabakadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Deplasmanda alınan her puan çok değerli olmasına rağmen biz galibiyeti kaçırdığımız İçin beraberliğe üzüldük. Galip gelmek için her şeyi yaptık ama maalesef  berabere bitti.

Hafta içinde oynayacağımız Kastamonuspor maçı çok önemli puan durumunda üst sıralardaki takımlardan alacağımız puanları hem stratejik olarak Hemde motivasyon olarak çok önemsiyoruz. bu maçlardaki performansımız sezon sonunda Playoff içindeki takımlar olacağından gerçek gücümüzü görme açısından çok çok önemli. Bu maçın hazırlıklarına pazar günü başladık oyuncularımız maçın öneminin farkında inşallah çarşamba günü taraftarlarımızında desteği ile Kastamonuspor maçını kazanmak istiyoruz.dedi.