Akan: “Hakemleri de yenmeliyiz”

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Bülent Akan, Eyüpspor beraberliği ve iç sahada Kastamonuspor mağlubiyetinin ardından yaptığı basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.


Akan: “Hakemleri de yenmeliyiz”

Kırmızı -Beyazlılar'ın deneyimli teknik direktörü Bülent Akan Kastamonuspor mağlubiyeti  ardından yöneticilerle yaptığı görüşmede çarpıcı ifadeler kullandı. Bülent hoca, “Hakemler herkesin gördüğünü görmüyor. Artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız. Onları da yenmeliyiz!” diye konuştu

Lig’de Playoff hesapları yapan takımlardan biriyiz ligin 2. Yarısındaki çıkışımız birilerini fazlası ile rahatsız ediyor. son 2 maçta hakem hatalarından kaynaklı yaşanılan puan kayıpları, teknik direktör Bülent Akanın sabrını taşırdı. rakiplerimizin puan kayıpları yaşadığı haftada en az 3 puan kaybederek ligde puanları eşitleme şansını kaçıran Kırmızı -Beyazlılar’ın hocası akan , Kastamonuspor maçının ardından sert ifadeler kullandı. 0-2 sona eren maçın ardından  “Saha içinde bütün oyuncularım ortaya yüreğini koyup oynuyor,  oyun ve tempo olarak rakiplerimizin üzerinde performans gösteriyoruz oyun içinde  biraz daha dikkatli olduğumuz takdirde sorunlar çözülecek diye düşünüyorum. Hakemler konusunada değinen teknik sorumlu Akan; Ancak hakemler herkesin gördüğünü nedense görmüyor. Bu sebepten dolayı artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız ki bu tür engeller yine karşımıza çıkmasın. Benim anlamadığım hakemlerle ilgili haksızlıkları söyleyince bu bir kabahat gibi gösteriliyor. Kalan maçlarımızda rakiplerimiz dışında hakemleri de yenmeliyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

PES  ETMEDEN DEVAM ETMELİYİZ

Lig bitimine daha 10 haftalık  bir periyotun ve bu süreçte rakiplerimizle maçlarımızın olduğunu dile getiren Akan, geri kalan tüm mücadeleri kazanabilecek güçte olduklarını fakat basit hatalar yapmamamız gerektiğini söyledi. Zirve yarışından kopmamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten akan, “Keskinlikle pes etmek yok. Sıradaki maçlarımızdan istediğimiz puanlarla ayrılıp Playoff yarışında iddiamızı arttırmak istiyoruz” diye konuştu.