Öğrenciler geziden çok memnun

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Anadolujet’in katkıları ile düzenlenen ‘Başkenti Görmeyen Kalmasın’ etkinliğine katılan öğrenciler geziden memnun olduklarını dile getirdiler.


Öğrenciler geziden çok memnun

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Başkenti Görmeyen Kalmasın’ etkinliği adı altında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Anadolujet’in katkıları ile başlattığı geziye katılan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Şeyma Kamalak: “Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi’nden bu tura katıldım. Bize bu hizmeti sunduğu için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gezi oldu. Özellikle Millet Kütüphanesi’ni çok beğendik. İnşallah oralarda eğitim görmek bizlere de nasip olur.”

Abdulgani Sadık: “Çok güzel bir gezi oldu. Dünyanın en büyük kütüphanesine gittik. Çok hoşumuza gitti, çok beğendim. Anıtkabir’e gittik. Orada Atatürk’ün hayatını öğrendik. Bizlere bu imkanı sağlayanlara teşekkür ederiz.”

Mustafa Malkoç: “TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi Müdürüyüm. Kafile Başkanı olarak katıldım bu geziye. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ve Anadolujet Grubunun katkıları ile öğrencilerimiz Ankara’yı gezdiler. Çok mutlu oldular. Külliye’deki kütüphaneye hayran kaldılar. Anıtkabir’e gittiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdiler. Anadolu Medeniyetler Müzesi’ni geziler. Öğrencilerimiz açısından güzel ve mutlu bir gezi oldu. Bundan dolayı Büyükşehir Belediyesine ve Anadolujet grubuna teşekkürlerimi sunuyorum.”