Wushu’da çifte başarı

Türkiye Wushu Federasyonu Başkanlığı 2020 yılı faaliyet programında yer alan Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Sanda Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası 03-13 Şubat 2020 tarihlerinde Antalya ilinde düzenlendi.


Wushu’da çifte başarı

Şampiyonaya katılan ilimiz sporcularından Merve KABA Genç Bayanlar Kategorisi 48 kilo da Türkiye şampiyonu, Genç erkekler kategorisinde ise Ersin GENÇ yine 48 kiloda Türkiye 3. Sü oldu.

Başarılı Sporcularımız ve Velileri ile Wushu Antrenörü Halide AY ve Onikişubat Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir GEMCİ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’yı ziyaret ettiler. Ziyarette Şampiyona hakkında bilgiler alan KABAKCI elde edilen başarılan duyduğu memnuniyeti ifade edip çalışma temposunu artırarak başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Sporcu velilerine alakalarından, çocuklarını spora yönlendirip hem de takip ederek desteklemelerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Sporculara spor malzemesi hediye etti.