Berberler Odası'na şaibe düştü!

Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan iddialar üzerine görevinden istifa eden Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Şaban Uçar hakkında ikinci perde aralanıyor.


Berberler Odası'na şaibe düştü!

Uçar’ın yeni iş yeri açacak berber ve kuaförlere usulsüz belge sattığı yönünde çıkan iddialar, Kahramanmaraş gündemine bomba gibi düşmüş, Uçar bu iddiaların ardından görevinden istifa etmişti. Ortaya çıkan ve Kahramanmaraş gündemini kasıp kavuran ses kayıtlarında Uçar’ın “Bir başkasının numarasını ben girdirdim” gibi sözleri sarf etmesi, başka kişilerin numarası kullanılarak belge verildiği bariz bir şekilde ortaya çıkıyor.

İşte ikili arasında yaşanan telefon görüşmelerinden bazı öne çıkanlar:

-Belgesini kaybeden vatandaş: “Verdiğimiz para rüşvet olayı mı oluyor, yoksa yatan makbuz olayı mı oluyor? Ben orayı anlamadım.”

-Şaban Uçar: “Öyle makbuz olayı yok.”

-Belgesini kaybeden vatandaş: “Elden sağ sola verilmiş rüşvet gibi bir şey yani.”

-Şaban Uçar: “Aynen öyle.”

Uçar hakkında ortaya atılan bu iddialar ne denli doğru ne denli yanlış bilinmez ancak, göreve geldiği günden bu yana verdiği bütün evrak ve belgeleri kamuoyu nezdinde şaibeye düştüğü apaçık ortadadır!

Kahramanmaraş kamuoyunda bu yapılan şaibeli iş ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı büyük yara almıştır. Bunun da tek çözüm yolu odanın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından en ince ayrıntısına kadar denetlenmesi için göreve davet ediyoruz. 

Üçüncü ve dördüncü perdeler gelecek…