Ayşe Arman ile “İyilik dolu bir söyleşi” SANKO Park’ta

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği, “Gaziantep’in yaşam alanı” Sanko Park Alışveriş Merkezi iş birliği ile Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gazeteci Ayşe Arman’ı 7 Mart’ta ziyaretçilerle buluşturacak.


Ayşe Arman ile “İyilik dolu bir söyleşi” SANKO Park’ta

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte, Arman, “İyilik Bulaşıcıdır” sloganı ile yapmaya başlayıp, dünya genelinde satılan ve geliri ile sosyal sorumluluk projelerine destek sağlayan, adını iyilikler yapmış, hayatlar kurtarmış Kızılderili kadın kahramandan alan, “Sakajewa İyilik Kolyeleri”nin hikayesini anlatacak.

Arman’ı dinlemek ve kolye alarak eğitime destek olmak isteyen tüm ziyaretçilerin ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik, Sanko Park Alışveriş Merkezi birinci kat etkinlik alanında 7 Mart Cumartesi günü 15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

SANKO PARK

2009 yılında faaliyete başlayan Sanko Park, toplam 127.489 m2 inşaat alanı ve 56.144 m2 kiralanabilir alanı ile bünyesinde her ihtiyaca yanıt veren 180 mağaza bulundurmaktadır.
Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), OXXO, Boyner, Network, Kahve Dünyası, Tekzen, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Media Markt, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Kitikate, Kiğılı, Mango, Koton, Flo, B&G Store, Alaçatı Muhallebicisi, L'occitane​, GSSTORE, Fenerium gibi markaların yanı sıra, Sanat Galerisi yer almaktadır.

Sanko Park’ta, 3.389 m2 alanı ve 10 adet sinema salonu ile hizmet veren Avşar Sinemaları’nda vizyondaki filmleri takip ederken, Play Park tarafından işletilen 4.271 m2 alana sahip bowling ve eğlence merkezi ile gençlere eğlenceli vakit geçirme imkânı sunuluyor. 1.600 m2 alanda hizmet veren Mars Athletic Club ile spordan vazgeçemeyenler için donanımlı bir spor salonuna sahip olan Sanko Park, sağlıklı yaşamdan vazgeçmeyenler için hizmet veriyor.

Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde yer alan Sanko Sanat Galerisi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk özel sanat galerisi olma özelliği taşıyor. 2019 yılına kadar toplamda 450’den fazla sanatçı tarafından hazırlanan 260 sergiye ev sahipliği yapan Sanko Sanat Galerisi, iki kez de uluslararası sanat çalıştayı düzenlenmesine öncülük etmiştir.

1.200 araç kapasiteli kapalı otoparkının yanında 50 araç kapasiteli Vale Park ile ziyaretçilerini ağırlayan Sanko Park, ziyaretçilerine ayrıcalıklı hizmet sağlıyor.