Podyum Otomotiv Nissan Bayisi Kahramanmaraş’ta açıldı

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Podyum Otomotiv şimdi de Kahramanmaraş’ın ilk Nissan bayisi olarak hizmete başladı.


Podyum Otomotiv Nissan Bayisi Kahramanmaraş’ta açıldı

Otomotiv dünyasında hizmet kalitesi ile büyümeye devam eden, Podyum Otomotiv Nissan markası ile yoluna devam ediyor. Tüm Nissan modellerinin satış ve satış sonrası süreçlerini yürütecek olan Podyum Otomotiv, Nissan’ın farklı hedef kitlelere hitap eden ve donanımından tasarımına kadar birçok seçenek sunan Qashqai, X-Trail, Micra ve Navara modellerini Kahramanmaraşlı araç severlerle buluşturacak.

Kahramanmaraş halkını otomotiv sektörüne yön veren markaların başında yer alan Nissan ile buluşturdukları için büyük mutluluk ve heyecan yaşadıklarını söyleyen Podyum Otomotiv Genel Müdürü Ümit Buzul, “Kahramanmaraş’a kalite ve memnuniyeti bir arada sunmaya devam edeceğiz. Podyum Otomotiv bölgemiz açısından büyük bir yatırım ve Nissan gibi önemli bir markayı bölgemizde tüketicilerle buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Barbaros Mahallesi, Batı Çevre Yolu Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayan Podyum Otomotiv uzman kadrosu ve sektör deneyimiyle müşterilere ulaşacak.