Akifoğlu Şekerleme'den Koronavirüs Önlemi: Evlere Servis Hizmeti

Kahramanmaraş’ın en önemli şekerleme markalarından biri olan Akifoğlu Şekerleme, koronavirüs tehdidinden dolayı dışarı çıkamayan vatandaşlar için evlere servis dönemi başlattı. Konu hakkında konuşan Akifoğlu Şekerleme sahiplerinden Durdu Dilbirliği, “Koronavirüs tehdidinden dolayı evinde kendisini izole eden vatandaşlarımız için evlere servis hizmetimiz var” dedi.


Akifoğlu Şekerleme'den Koronavirüs Önlemi: Evlere Servis Hizmeti

AKİFOĞLU ŞEKERLEME’DEN EVLERE SERVİS

Kahramanmaraş’ın en değerli şekerleme markalarından biri olan Akifoğlu Şekerleme, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dünya genelinde yayılmaya devam eden ve Türkiye’de de oldukça büyük bir sorun haline gelen koronavirüs tehdidinden dolayı evlerinde izole hayatı yaşayan vatandaşlar için evlere servis hizmeti başlattı.


“AKİFOĞLU ŞEKERLEME TESCİLLİ MARKADIR”

Konu hakkında konuşan Dilbirliği, “Akifoğlu Şekerleme 2007 yılında kurulan ve verdiği hizmet ile Kahramanmaraş’ta adından sıkça söz ettiren bir marka haline geldi. Şu anda Akifoğlu’nun tescillenmiş 3 tane şubesi var ve diğerleri korsan olarak hizmet veriyor. Bilindiği üzere dünya genelinde yayılmaya devam eden koronavirüs konusu tüm alanları meşgul etmeye devam ediyor. Bizler Akifoğlu Şekerleme olarak hijyen kurallarına dikkat ettik, bundan sonra da dikkat etmeye devam ediyoruz.”


“MÜŞTERİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN”

Gelen müşterilerimize koronavirüs konusunda sıkça bilgilendirmeler ve uyarılar yaptıklarının altını çizen Dilbirliği, “İnşallah bunu bu şekilde atlatmaya çalışacağız. Koronavirüs tehdidinden dolayı evinde kendisini izole eden vatandaşlarımız için evlere servis hizmetimiz var. Bu konuda müşterilerimizin içi rahat olsun. Bizler ürünlerimizde hijyene önem veriyoruz ve bu konuda oldukça dikkatliyiz. Milli Eğitim Caddesi, Sanayi Yolu ve Doğukent Yolu üzerinde de şubelerimiz var. Bu şubelerimiz vatandaşlarımıza en iyi imkanları sunarak hizmet etmeye devam ediyor” diye konuştu.


IMG 1420

IMG 1422

IMG 1423

IMG 1424

IMG 1426

IMG 1427

IMG 1429