Akmansoy Marketlerden asılsız haberlerle ilgili açıklama geldi

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada halk arasında güvensizlik ve paniğe neden olan asılsız söylemlerle ilgili Akmansoy Gıda AŞ. bir bildiri yayınladı, sektöründeki hizmet yelpazesine sanal satış ve mobil uygulamayı da ekleyen Akmansoy Marketlerin bildirisi şu şekilde;


Akmansoy Marketlerden asılsız haberlerle ilgili açıklama geldi

Kıymetli Kahramanmaraş Halkı; Halkımızın firmalara karşı güvensizliğe kapılmasına ve panik yaşamasına neden olacak şekilde yazılı ve görsel olarak asılsız haberler ve whatsapp mesajları olduğu yönünde tarafımıza bilgi gelmiştir.

Marketlerimize ürün temin eden hiçbir tedarikçi firmamızda, ya da çalışan kasiyerlerimizde veya başka bir personelimizde Yeni Tip Covid-19 (Korona) tespiti bulunmamaktadır. İşletmemiz en son Kahramanmaraş Valiliği Yetkili denetleme ekiplerince 31.03.2020 tarihinde denetlenmiş ve işletmelerimizde olumsuz bir durum tespit edilmemiştir. (Kaynak: https://kahramanmaras.tarimorman.gov.tr/)

Çalışanlarında Covid-19 olan işletmenin 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi gereği emsal uygulamalardaki gibi 14 gün karantinaya alınacağını bilgilerinize arz ederiz.

Asılsız haberlere itibar etmeyiniz, asılsız haber yayanlar için yasal işlemler başlatılacaktır.

Tüm çalışanlarımız ve tüm mağazalarımız ile 09:00-21:00 saatleri arasında, ayrıca 7/24 hizmet verdiğimiz

ANDROİD UYGULAMA LİNKİ: https://bit.ly/2QARdWy

IOS UYGULAMA LİNKİ: https://apple.co/3a9ms2q

Akmansoy market mobil uygulamalarımız ve www.akmansoymarket.com

sanal market online alışveriş sitemiz ile hizmetinizdeyiz.