Ahmet Özdemir’den Ali Babacan’a sert sözler!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın bir televizyon programında iş bankası hisselerine değinmesi ardından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, “CHP iş bankasındaki hisse hakkının, hisselerin bekçiliğini yapmak olduğunu söylüyor. Ama iki defa hisseleri TDK ve TTK’ya ödemediği için mahkemelik olmuş. Bunun adı emanete ihanet değil midir, bunun adını, hukuktaki yerini kim anlatacak” diye karşılık verdi.


Ahmet Özdemir’den Ali Babacan’a sert sözler!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, bir televizyon programında, “CHP’nin iş bankası hisselerine dokunmak mülkiyet hakkına ve hukuka aykırıdır” sözlerine karşılık tivitır hesabından şu açıklamalarda bulundu; ”Hazır hukuktan bahsetmişken, siyasi partiler kanunu, ticaret kanunu ne olacak. Bankacılık faaliyeti, ticari faaliyettir.  Siyasi partiler ticari faaliyette bulunamazlar. Ama CHP iş bankası hissesi üzerinden ticari faaliyette bulunuyor” şeklinde paylaşımda bulundu.

CHP’YE ÖVGÜLER, HDP’YE YEŞİL IŞIK

Milletvekili Özdemir, açıklamasının diğer bölümünde ise, yine Babacan’a seslenerek; “Biz şuna açıkça CHP, HDP, İYİ Parti ittifakına arka bahçe oluyoruz desenize. CHP’ye övgüler, HDP’ye yeşil ışık. Bunlar reklam kokan hareketler. Milletimiz bu hareketleri geçmişte çok gördü ve onları her zaman sandığa gömdü!” ifadelerine yer verdi.