Eren; Sağlık ordumuza ve halkımıza sonsuz teşekkürler

Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Eren, Sular Sağlık Grubu olarak yaşanan ve hala devam eden (COVID-19) Pandemi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.


Eren; Sağlık ordumuza ve halkımıza sonsuz teşekkürler

Operatör Doktor Mustafa Eren, Nazım hikmetin şiirinde belirttiği gibi ‘’çocuklar inananın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler’’ dediği günlerimiz artık başlamak üzere inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız da açıklama yaptı pandemi sürecindeki bütün sıkıntılı yaşadığımız süreç karantina sürecimiz artık evde kalma süreçlerimizin hepsi yavaş, yavaş sona eriyor hayatımız normalleşmeye başlamakta bu süre içerisinde SULAR GRUP olarak hem bakanlığımıza vatandaşlarımıza ve Kahramanmaraş halkına gerekli hizmetleri en optimum şekilde yapabileceğimizin en üst düzeyinde yapmaya çalıştık hizmetlerimizi bu arada aksatmadan vatandaşlarımızın hakkı olan sağlık hizmetlerini elimizden geldiği kadar ulaştırmaya çalıştık bu süreçte görev yapan hem kendi grubumuzda sağlık çalışanları ve hekim arkadaşlarım onun dışında ülkemizde görev yapan bütün sağlık çalışanlarını ve hekim meslektaşlarımızı göstermiş oldukları özveriden dolayı şahsım ve SULAR GRUP yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

MASKEMİZİ TAKALIM, SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYALIM, TEMİZLİĞİMİZE DİKKAT EDELİM

Aynı zamanda halkımızın da bu süreçte gerekli kurallara uyarak yapmış oldukları iş yükünü belli bir oranda azalttıkları için onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Hükümetimize de sağlık bakanlığımızı da bu süreçte gerekli olan önlemleri en erken sürede ve üst seviyede hizmet sundukları için onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz bir hazirandan sonra hayat normale dönmeye başladı yine sosyal mesafeye dikkat etme konusunda mutlaka hassasiyetimizi gösterelim maskemizi takalım gerekirse toplu yerlerde mesafeyi koruyalım eğer mümkünse gitmeyelim çünkü süreç daha yeni yeni normalleşmeye başladı en azından bu normalleşme sürecinde gelecek günler için sıkıntılı günler başlatmayalım bu süre içerisinde de biz bugünden sonra da yine aynı şekilde ilk gün ki gibi hizmetlerimizi vatandaşlarımıza yine vermeye devam edeceğiz bu gün ve bundan sonraki süre içerisinde ülkemin her ferdine hizmet veren tüm arkadaşlarıma herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum dedi.