Citroen'den C4 sürprizi

Fransız marka, 2021 C4 görselleri 30 Haziran lansmanı öncesinde basınla paylaştı. Lansmanını Haziran ayında beklerken sürpriz şekilde karşımıza çıkan 2021 Citroen C4 ve elektirikli versiyonu e-C4 görselleri beğeni topladı.


Citroen'den C4 sürprizi

TASARIM DETAYLARI

Citroen’in hatchback olarak lanse ettiği ancak taşıdığı crossover izleriyle dikkat çeken yeni C4, görünüşüyle piyasada bulunan diğer Citroen modellerinden ayrışıyor. Geniş çamurluklarıyla sportif bir görünüme sahip olan 2021 Citroen C4’ün kaputundaki kavisler de bu görünümü destekleyen detaylardan. Tamponlar, çamurluklar ve yan etekleri siyah plastik eklentiler gözlerden kaçmıyor. Araksında ise dikey havalandırmalar ve siyah bir spoyler dikkat çekiyor.

Far tasarımına baktığımızda bölünmüş far tasarımının devam ettiğini görüyoruz. Üst tarafta ince aydınlatmalar, alt kısımda ise ana far grubu yer alıyor. Tamponun alt kısmında da köşeli çerçeve içerisine alınmış yuvarlak sis lambaları bulunuyor.

İç mekanında göze ilk çarpan iki büyük ekranla modern ve teknolojik bir görünüm sağlanmış durumda. Sade bir tasarıma sahip üç kollu direksiyonun hemen arkasında dijital gösterge ekranı ve head-up display bulunuyor. Konsolun merkezinde ise yüzer ekran olarak da tabir edilen bir bilgi-eğlence ekranı mevcut.

2021 CİTROEN C4 ÜRETİM TARİHİ

30 Haziran’da tanıtılması planlanan 2020 Citroen C4 ve e-C4, yılın ikinci yarısında üretim bandına çıkacak. Yeni modelin Türkiye’ye gelmesi ise Mayıs 2021’i bulacak. Tamamen elektrikli versiyonun yanı sıra yeni nesil C4, benzinli ve dizel motorlarla satın alınabilecek. Fransız marka, crossover gibi görünse de aslında bir kompakt hatchback olan yeni C4’ün lansmanında ön yolcu için geliştirilen bir yenilik de gösterecek.

EaomcA3WoAE7tNs

EaomcA8WsAUN2O6

EaomcA8X0AEoVqU

EaomcAcXsAAPyD6

EapFRnXXYAglwvn